هخامنشیان (490) : استفاده هخامنشیان از اقوام دیگر ، بدون تعصب / خیانت کوروش پرستان به ایران

ساخت وبلاگ

بهره گیری هخامنشیان">هخامنشیان از غیرایرانیان و تکنولوژی و هنرشان ، بدون تعصب نژادپرستانه / خیانت کوروش پرستان به ایران


هخامنشیان (بخش490)


" ... پارسیان باستان بدون دغدغه خاطر یونانی ها را برای آشپزی ، رقص ، ورزش ، پیشه وری ، بنایی و معماری ، پزشکی و هنر و بعدها به عنوان مزدور (کارگر یا کارمند مواجب بگیر) به خدمت می گرفتند .

ظاهرا پارس ها از هنر یونانیان بسیار خوششان می آمده است . این نکته را به روشنی می توان از یک نوشته ی پلوتارخوس درباره دیدار یک بلندپایه پارسی از نمایشگاه یک نقاش یونانی دریافت . بلندپایه پارسی بگبوخشه نام داشت ، همنام آن سرداری که در زمان خشایارشا شورش بابل و در زمان اردشیر اول شورش مصر را در هم شکسته بود . یونانی اپلس ، مشهورترین نقاش جهان باستان بود . داستان مربوط به اواخر عصر هخامنشی است . تاریخ دقیق را نداریم . بگبوخشه به کارگاه اپلس در افسوس رفت و با او درباره ی هنر به گفت و گو پرداخت . او از طرح ، سایه و از این قبیل چیزها سخن راند . اپلس انگشتش را روی دهان بلندپایه ی پارسی نهاد و گفت : "آن پسربچه ها را می بینی که گل اخرا را می سایند ؟ هنگامی که چیزی نمی گویی ، آنها تو را بخاطر طلا و رنگ ارغوانی آدمی مهم می شمرند ، اما اکنون به تو می خندند ، چون می خواهی درباره ی چیزهایی صحبت کنی که نیاموخته ای ."

زنان یونانی نقش بی اندازه بزرگی در زندگی پارسیان بازی می کردند . شهبانو آتوسا ، همسر داریوش ، می خواست کنیزکانی اسپارتی ، آتیکی ، آرگیوی و کورینتی داشته باشد تا ندیمه ی او باشند . ظاهرا آتوسا از خصایص ویژه ی آنها به خوبی آگاهی داشت . کوروش کوچک ، هنگامی که هنوز ساتراپ بزرگ آسیای صغیر بود ، معشوقه ای یونانی داشت به نام مورتو . اما کوروش نام اسپسیا را به او داد . چرا ؟ ظاهرا به احترام اسپسیای معروف ، معشوقه و همسر بعدی پریکلس در آتن . او آمیخته ای بود از زیبایی و هوش و خرد ، و نخستین زن یونانی بود که به سیاست علاقه داشت . در آن هنگام که کوروش کوچک به معشوقه ی خود مورتو نامی تازه می داد ، یعنی در حدود سال 406 ، پیداست که اسپسیای پریکلس زنی سالخورده بود . اما این ربطی به شاهزاده ی هخامنشی نداشت . او به شهرتی که گرد نام اسپسیا پیچیده بود ، نظر داشت ... "


والتر هینتس ، داریوش و ایرانیان ، ترجمه پرویز رجبی ، نشر ماهی، چاپ دوم ، صص 423 - 422


تذکر :


چنان که می بینید و در قسمتهای قبل ، با ذکر نمونه های متعدد دیگر نیز ثابت کردیم ، هخامنشیان ، بدون تعصب نژادپرستانه ، از اقوام دیگر و تکنولوژی ، هنر و مهارتشان استفاده می کردند . 

این برای هزارمین بار ثابت می کند که کوروش پرستان ، پیرو راه هخامنشیان هم نیستند ؛ چرا که کوروش پرستان ، "آریایی آریایی" از دهانشان نمی افتد و مطالب و سخنانشان مملو از نژادپرستی بوده و به همه چیز با دید نژادپرستانه می نگرند ، حتی به دین خدا !

البته محرز است که کوروش و ادعای وطن دوستی کوروش پرستان ، تنها بهانه ایست برای تامین منافع و اهداف اربابانشان (صهیونیسم ، امریکا و انگلیس) .

یکی از این اهداف ، از بین بردن مولفه اصلی قدرت و اتحاد کشور ، یعنی "اسلام و اعتقادات اسلامی" است . 

هدف دیگر ، نفرت پراکنی قومیتی ، تفرقه افکنی و پیش بردن کشور به سمت تجزیه است . چیزی که خود دشمن قبلا بارها درباره اش صحبت کرده و از تجزیه ایران به کشورهای قومیتی سخن رانده است . 

کوروش پرستان ، مزدوران وطن فروشی هستند که پول می گیرند برای اجرای برنامه های دشمن در کشور ، و تکمیل پازل دشمن . 


مطالب مرتبط : 


" هانتینگتون از نظریه پردازان مشهور غربی اذعان می دارد که اقتصاد و تسلیحات قوی در کشورهای اسلامی، ما را به چالش نکشیده،‌ بلکه فرهنگ آنها طوری است که در مقابل ما ایستاده اند و تمدن ما را تهدید می کنند. 

همچنین جوزف نای، نظریه پرداز مشهور قدرت نرم، بیان می دارد : کشوری مثل جمهوری اسلامی ایران، با توجه به بافت فرهنگی آن که اساسش اسلام و تشیع است، با قدرت سخت قابل شکست نیست. "

ادامه در لینک زیر :

 https://goo.gl/CBTqNC 

خواب صهیونیسم و برنارد لوییس برای ایران :

تجزیه ایران با ترویج ملی گرایی ، نژادپرستی و کوروش پرستی :

 https://goo.gl/daJVnw 

نقشه تجزیه غرب آسیا توسط چه کسی طراحی شد ؟

 http://farsi.khamenei.ir/others-note?id=35398 

تلاش انگلیس و دیگر دشمنان برای تجزیه ایران و دیگر کشورهای منطقه / راه های مقابله با آن :

 http://farsi.khamenei.ir/speech-content?id=35367

برنارد لوئیس؛ از نظریه «برخورد تمدن‌ها» تا طراحی نقشه «تجزیه ایران» :

https://goo.gl/o14Hcr


 ###############


کانال حقیقت

https://telegram.me/haghighat1357

هخامنشیان (711) : کودکی و نوجوانی اسکندر کبیر (2)...
ما را در سایت هخامنشیان (711) : کودکی و نوجوانی اسکندر کبیر (2) دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : cbaastan0 بازدید : 195 تاريخ : جمعه 1 دی 1396 ساعت: 8:26