هخامنشیان (434) : خیانت کوروش پرستان به کوروش و ایران / تلاش برای تضعیف و نابودی ایران

ساخت وبلاگ

خیانت کوروش">کوروش پرستان به کوروش و ایران">ایران / تلاش برای تضعیف و نابودی تنها بازمانده واقعی کوروش و هخامنشیان (یعنی ایران)


هخامنشیان (بخش434)


با مطالعه کتب تاریخی دست اول و یا معتبر متوجه می شویم که هخامنشیان و آریاییان اصیل ، از تکنولوژی و تمدن تمدنها و ملل دیگر استفاده می کرده اند . این در حالیست که برخلاف آنها ، کوروش پرستان و نژادپرستان ، با تعصبات جاهلی و توهمات برتری نژادی خود ، تلاش می کنند در جامعه جا بیندازند که نباید از تکنولوژی کشورهای دیگر استفاده کرد . البته این در حرف است ؛ در عمل که نگاه می کنید می بینید که همان کوروش پرستان و نژادپرستان ، از تکنولوژی و وسایل مختلف کشورهای دیگر استفاده می کنند ؛ منجمله خودرو ، تلفن همراه ، لباس ، کفش ، دوچرخه ، موتور ، کامپیوتر ، مقالات ، یافته ها و تحقیقات علمی ، و تقریبا هر چیز دیگر .

اما برای عقب نگهداشتن مردم ، تلاش می کنند با سر دادن شعارهای نژادپرستانه و منافقانه ، آنان را از تکنولوژی برتر ، الهی و کاملا تعیین کننده یعنی تکنولوژی دین که " تکنولوژی  سبک و روش زندگی موفق " ، و " تکنولوژی فکر " است محروم کنند ؛ 

و اصل حمله آنها هم به کاملترین ، پیشرفته ترین و به روزترین نوع آن یعنی اسلام است (که تکنولوژی کامل خدا ، و مبتنی بر عقل و علم کامل الهی است ، نه تکنولوژی مبتنی بر عقل ناقص بشری) . 

اسلام ، همان تکنولوژی ایست که غرب را از تعصب ، جمود و جاهلیت قرون وسطایی و جایگاه عقب مانده ترین کشورها ، درآورد و به پیشرفته ترین کشورها تبدیل کرد . 

حال ، مزدوران همان غرب در تلاشند با ترویج فساد ، تکنولوژیهای دمده (همچون تکنولوژی زرتشتی) ، اسلام ستیزی و کفر ، جلوی پیشرفت مجدد ملل اسلامی - خصوصا ایران - و بازگشت آنها به جایگاه اول دنیا در علم را بگیرند و آنها را به عصر حجر برگردانند .

توجه دارید که در دولت انقلابی آقای احمدی نژاد (که تلاش شد اسلام ، ارزشها و تفکرات انقلابی اسلام در جامعه پیاده شود) ایران با جهشی عظیم ، به رتبه اول دنیا در زمینه سرعت رشد علم دست یافت (با سیزده برابر میانگین رشد جهانی) ؛ و این اتفاقی است که هرگز نه سابقه داشته ، و نه تکرار شد . 

از همین رو ، دشمن که تلاش می کرد جلوی پیشرفت ایران را بگیرد ، با دیدن چنین پیشرفتی ، درصدد برآمد تلاش خود را مضاعف کرده ، و با ترویج تفکرات نژادپرستانه ، کوروش پرستانه و تعصبات جاهلی ، بهره ایران از این تکنولوژی مبنایی ، پیشرونده و اساسی - یعنی تکنولوژی روش زندگی و فکر ، که اسلام باشد - را کاهش دهد و رفته رفته ، ایران را به عقب برگردانده و متوقف نماید .

امروزه قدرت هر کشوری به علم و تکنولوژی آنست ؛ و کشوری که از آن بی بهره باشد ، روزبروز ضعیف تر شده ، و براحتی با حملات جزءی دشمن ، نابود می شود .

به بیان دیگر ، کوروش پرستان ، آریاگرایان و نژادپرستان (آگاهانه یا ناآگاهانه) با ترویج فساد ، اسلام ستیزی و کفر ، در حال مزدوری دشمن بوده ، و تنها بازمانده واقعی کوروش و هخامنشیان را - که ایران است - به سمت سقوط و نابودی پیش می برند . 

خیانت کوروش پرستان ، نژادپرستان و اسلام ستیزان به ایران ، محرز است .


###


مطلب زیر برگرفته از کتاب " داریوش و ایرانیان " تالیف والتر هینتس ، ترجمه استاد پرویز رجبی است و تنها نمونه ای کوچک از " هزاران نمونه " بهره گیری هخامنشیان از تکنولوژی دیگر ملل است (که می توانید در کتب تاریخی معتبر پیدا کنید) :


" ... ارتباط تنگاتنگ پارسیان باستان با کشاورزی در تقویمشان نیز منعکس شده است . هنینگ به درستی پی برده که نام های این تقویم همه با کشاورزی مربوطند . البته چنین تقویمی ایلامی بود و ایلامی ها نیز به نوبه ی خود آن را از بابلی ها گرفته بودند ...

جو را بیش از غلات دیگر می کاشتند ؛ بعد گندم و بسیار کم تر از آن ارزان . استرابون می گوید : در خوزستان - یعنی در جلگه ی ایلام - غله چنان فراوان به عمل می آید که جو و گندم معمولا یک تخم صد تخم می شود و حتی دویست تخم ...

به کمک الواح ایلامی خزانه ی دربار ، می توان با اطمینان از میزان محصول خود پارس آگاه شد . بسته به بارندگی برداشت محصول از زمین های دیمی سه تا ده برابر بذر بوده است و از زمین های آبی پنج تا بیست برابر .

... هنگامی که پارس ها در حدود سال 700 به انزان آمدند ، اوزان و مقادیر ایلامیان بومی را گرفتند ، که این ها نیز بیشتر آن را از بین النهرین به ارث برده بودند . پارس ها به اوزان و مقادیر ایلامی ها نامی پارسی دادند و واحدهای تازه ای به آن افزودند ...

پارس ها برای اندازه گیری طول از ذراع ایلامی استفاده می کردند که به فارسی باستان ارشنیش (فارسی جدید : ارش) خوانده می شد و با واژه ی روسی arshin هم خانواده است ... پیمانه (کیل) در زندگی اقتصادی شاهنشاهی هخامنشی از اهمیت ویژه ای برخوردار بود ، چون در آن روزگار بیشتر مواد خوراکی را به جای وزن کردن اندازه می گرفتند . 

پیمانه ی پایه ، پیمانه ی بسیار کهن بین النهرینی قه بود ، که تورو - دانژن 97 / 0 (نود و هفت صدم) لیتر محاسبه کرده است و بعد از این فقط آن را پیمانه خواهیم خواند . واژه ی فارسی باستان برای آن دثویه به معنی یک دهم بود . یعنی یک دهم پیمانه ی ایرانی گریوه (جریب) که معادل بار بین النهرینی و ایلامی بود ؛ یعنی 7 / 9 (نه و هفت دهم) لیتر (ده دقه) .

... پیمانه ی پایه ی 97 / 0 لیتری برای مایعات نیز بکار می رفت . ده پیمانه ، یعنی 7 / 9 لیتر ، یک " کوزه " بود . پارس ها برای کوزه واژه ی بازیش را بکار می بردند ، که باج هم معنی می دهد . ظاهرا در روزگاران کهن مالیات ها را در کوزه جمع می کرده اند . با این همه ، مریس ، نام ایلامی کوزه ، در بین پارس ها چنان مرسوم بود که حتی به صورت وام واژه وارد زبان فارسی باستان شد . واژه ایلامی مریس به واسطه ی پارس ها به زبان یونانی راه یافت ...

داریوش برای نخستین بار - نخستین بار در ایران - سکه ی سیمین ضرب کرد . اما این سکه تقریبا فقط در داد و ستد با جهان یونانی ، مخصوصا در آسیای صغیر ، به کار می رفت . در بقیه آسیا همچنان شمش و پاره ی نقره معمول بود . با این همه ، سکه ی سیمین یونانی هم رواج داشت (کوروش هم از سکه ی کرزوسی - یونانی - استفاده می کرد ) .

پایه ی پول ، شکل نقره بابلی بود که 8 و یک سوم گرم وزن داشت . چون در شاهنشاهی هخامنشی ارزش طلا 13 و یک سوم برابر نقره بود ، شکل نقره 80 / 1 مارک طلا ارزش داشت ...

در زمانی هنوز نامعلوم ، احتمالا در حدود سال 510 ، داریوش تصمیم گرفت به تقلید از لودیایی ها و یونانی ها از طلا و نقره ی ناب سکه بزند . به این ترتیب در شاهنشاهی هخامنشی قدم اول برای یک " ارز " دوگانه برداشته شد ...

نخستین داریکه ها (سکه های داریوشی) ، که شاهنشاه را در حال تیراندازی نشان می دهند ، 87 / 7 گرم وزن دارند ؛ مانند سکه های زر کرزوس شاه لودیا ...

بر روی این سکه های طلا (داریکه) شاهنشاه زانو زده است ؛ بر سر تاجی کنگره دار دارد و در دست راست نیزه ای . بر شانه ی چپ ترکش پر از تیر ایلامی دارد و در دست چپ کمان ایلامی ...

داریوش سکه ی سیمین را به تقلید از الگوی یونانی ، یک بیستم سکه ی زرین تعیین کرده است ...

یونانی ها این سکه ها را ، با این که پارسی بودند ، سیگلوی مادی می خواندند . چنین پیداست که داریکه ی زرین مانند " شکل های مادی " ، در آسیای صغیر ، یعنی به وسیله ی استادان ضرب لودیایی یا ایونیایی زده می شد ...  "


والتر هینتس ، داریوش و ایرانیان ، ترجمه پرویز رجبی ، نشر ماهی، چاپ دوم ، صص 343 - 338


 ###############


کانال حقیقت

https://telegram.me/haghighat1357



هخامنشیان (711) : کودکی و نوجوانی اسکندر کبیر (2)...
ما را در سایت هخامنشیان (711) : کودکی و نوجوانی اسکندر کبیر (2) دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : cbaastan0 بازدید : 229 تاريخ : جمعه 1 دی 1396 ساعت: 8:26