هخامنشیان (427) : کوروش پرستان ، علیه کوروش/ بهره گیری هخامنشیان از اقوام غیرپارس در نقشهای حساس

ساخت وبلاگ

کوروش">کوروش پرستان ، علیه کوروش / بهره گیری کوروش و هخامنشیان">هخامنشیان از اقوام غیرپارسی در جایگاه ها و موقعیتهای حساس / موثر بودن این عمل


هخامنشیان (بخش427)


چیزی که درباره کوروش پرستان و نژادپرستان ، بسیار محرز است ، آنست که آنان دایما بدنبال توهمات برتری نژادی خود ، تحقیر و توهین به اقوام غیرپارسی (یا به خیال خودشان غیرآریایی) ، پاکسازی نژادی ، نفرت پراکنی بین اقوام ، تفرقه افکنی بین ایرانیان و بین مسلمانان ، و پیش بردن کشور به سمت تجزیه هستند . این همان کاری است که از جانب صهیونیسم ، انگلیس و امریکا در ایران دنبال می شود ؛ تا با از بین بردن اتحاد ایرانیان و نیز اتحاد مسلمانان ، و با تجزیه ایران و ملل مسلمان به واحدهای کوچکتر ، آنها را به اهدافی دست یافتنی و سهل الوصول برای حمله و تصرف تبدیل کنند . 

این در حالیست که با مطالعه کتب تاریخی دست اول یا معتبر ، و با توجه به کتیبه های هخامنشی ، متوجه می شویم که هخامنشیان (بر عکس کوروش پرستان و نژادپرستان) از اقوام مختلف در اداره حکومت بهره برده ، و جایگاه های مختلف و حتی حیاتی حکومت را به آنان می داده اند . کتب مختلف منجمله " امپراتوری هخامنشی " تالیف پروفسور پیر برایان ، و " داریوش و ایرانیان " تالیف والتر هینتس ، در جزءیات وارد شده ، و نقش بسیاری از آنها را آورده اند . بکارگیری اقوام غیرپارسی در حکومت هخامنشیان گسترده است . پیشنهاد می کنم برای کسب اطلاعات بیشتر به این دو کتاب یا کتب تاریخی معتبر دیگر مراجعه کنید . 


به عنوان نمونه ، بخشی از کتاب داریوش و ایرانیان : 


" ... در زمان کوروش ، کمبوجیه و داریوش صف آرایی پارسیان چنین بود که کمانداران را چسبیده به هم در میان صف مقدم نبرد قرار می دادند . رزمندگان ردیف جلو با سپرهایی از شاخه های درهم بافته ی بید ، به قد یک انسان ، از خود محافظت می کردند . کمانداران با بارانی از تیر حمله را آغاز می کردند . به این ترتیب دشمن از راه دور تلفات می داد و دچار آشفتگی می شد . در این هنگام از دو جناح واحدهای سواره نظام - اغلب مادی - به دشمنی که دیگر جایگاه محکمی نداشت ، حمله می بردند . در همین حال پیاده های پارسی وسط صف کمان هایشان را به شانه ی چپ می انداختند و با نیزه به نبرد تن به تن می پرداختند  . 

این شیوه ی جنگی ، بنیانگزار شاهنشاهی هخامنشی را به پیروزی های پیاپی رساند . این شیوه ی نبرد هنگامی موثرتر شد که شاهان هخامنشی ، سواران سنگین اسلحه ی بلخی و سکایی را در جناحین بکار گرفتند ؛ سوارانی که اسب هایشان نیز مانند خودشان مجهز به زره بود . "


والتر هینتس ، داریوش و ایرانیان ، ترجمه پرویز رجبی ، نشر ماهی، چاپ دوم ، ص 326


 ###############


کانال حقیقت

https://telegram.me/haghighat1357

هخامنشیان (711) : کودکی و نوجوانی اسکندر کبیر (2)...
ما را در سایت هخامنشیان (711) : کودکی و نوجوانی اسکندر کبیر (2) دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : cbaastan0 بازدید : 221 تاريخ : جمعه 1 دی 1396 ساعت: 8:26