هخامنشیان (493) : استفاده هخامنشیان از تکنولوژی اقوام غیرآریایی ، بدون تعصب نژادپرستانه

ساخت وبلاگ

استفاده هخامنشیان">هخامنشیان از تکنولوژی اقوام غیرآریایی ، بدون تعصبات نژادپرستانه


هخامنشیان (بخش493)


" ... میراث فرهنگی فرمانروایی پارس در زمینه ی سازمان دهی تشکیلات دولتی دستاورد اصلی داریوش بزرگ است . در زمان او و " با تکیه بر دستاوردهای ایلامی ها " ، دیوانی به وجود آمد با بایگانی ها و سازمان ثبت فوق العاده دقیق که فارغ از جابجایی شاهان ، امکان یک دیوان داری قابل اعتماد و مستمر را فراهم می آورد . 

این نظام اداری بی مانند را اسکندر و جانشینان او ، سلوکیان به ارث بردند . این سنت در دوره اشکانیان و ساسانیان به حیات خود ادامه داد . چنین بود ، تا حدود سال 650 میلادی که عرب ها ایران را به تصرف خود درآوردند و اسلام را گستراندند . این سنت با عرب ها و دبیران و وزیران ایرانی آنها به سوریه و مصر آمد و از آنجا به سیسل راه یافت و در سیسیل ، در سده ی سیزدهم میلادی ، به فرمانروایان اشتاوف رسید ؛ چون نه شاهان فرانک و نه شاهان آلمان ، فرانسه ، ایتالیا و بورگونی ، هیچ کدام نظام ثبت منظمی برای اسناد خود نمی شناختند . در خصوص بایگانی نیز همین گونه بود . نخست نورمان ها در سیسیل و بعدا مخصوصا قیصر فریدریش دوم از خاندان ههنشتاوفن بودند که به دفتر ثبت و نظام بایگانی دست یافتند . از اصطلاحات دیوانی شان بر می آید که اینان بی تردید از میراث عربی و در حقیقت ایرانی بهره برده اند . دیوان سالاران ما تا به امروز از این میراث تغذیه می کنند ... "


والتر هینتس ، داریوش و ایرانیان ، ترجمه پرویز رجبی ، نشر ماهی، چاپ دوم ، ص 426


تذکر :


چنان که ملاحظه می کنید آریاییهای اصیل ، از هنر و تکنولوژی غیرآریاییها استفاده می کردند و از این کار نه تنها ابا و تعصب نژادپرستانه ای نداشتند بلکه استقبال می کردند . این در حالیست که کوروش پرستان و نژادپرستان ، باز هم در تضادی آشکار با آریاییهای اصیل ، در رفتاری منافقانه ، مردم را از آموختن از غیرایرانیان و تکنولوژی برتری که آنان از جانب خدا آورده اند (تکنولوژی فکر و روش زندگی موفق یعنی اسلام) نهی می کنند .

از صهیونیسم پول می گیرند که مردم را از اسلام و اعتقادات اسلامی برانند و مهمترین مولفه ی قدرت و اتحاد ایران - یعنی اسلام و اعتقادات اسلامی - را از ایرانیان بگیرند . 

آنچه ایران را - در شرایط تحریم نظامی کامل - در جنگ هشت ساله در برابر بیش از صد کشور دنیا حفظ کرد ، اسلام ، اعتقادات اسلامی مردم ، فرهنگ عاشورا ، فرهنگ شهادت ، غیرت مذهبی ، الگوهای مذهبی همچون حضرت اباعبدالله الحسین (ع) ، حضرت ابالفضل (ع) ، حضرت زهرا (س) ، حضرت زینب (س) ، و رهبر اسلامی مقتدر و آگاه بود . 

در هیچ کجای دنیا و در تاریخ هیچ کشوری سابقه ندارد که یک کشور - آنهم تحریم شده - بتواند در جنگی کاملا غیرعادلانه ، در برابر بیش از صد کشور دنیا (که مجهز به تکنولوژی روز بودند) بایستد ، و بماند ؛ و حتی وجبی از قلمرو اش را از دست ندهد . 

این معجزه است ؛ 

و معجزه دین اسلام و امام حسین (ع) است . 

دشمن ، این را فهمیده است . می داند مهمترین مولفه قدرت ایران ، اسلام ، اعتقادات اسلامی ایرانیان ، نظام جمهوری اسلامی و رهبر اسلامی مقتدر و آگاه است . 

برای همین ، (دشمن) با استخدام ، آموزش و حمایت از کوروش پرستان و نژادپرستان ، با ترویج کوروش پرستی ، باستانگرایی و نژادپرستی (با ساخت و انتشار انواع شبهات) به مقابله با اسلام ، اعتقادات اسلامی مردم ، نظام جمهوری اسلامی ، و رهبر اسلامی مقتدر و آگاهمان آمده است . 

البته دشمن ، آرزوی تجزیه یا تصرف ایران و گماردن مزدوران خود بر آن را به گور خواهد برد .


مطالب مرتبط در لینکهای زیر :


هانتینگتون از نظریه پردازان مشهور غربی اذعان می دارد که اقتصاد و تسلیحات قوی در کشورهای اسلامی، ما را به چالش نکشیده،‌ بلکه فرهنگ آنها طوری است که در مقابل ما ایستاده اند و تمدن ما را تهدید می کنند. 

همچنین جوزف نای، نظریه پرداز مشهور قدرت نرم، بیان می دارد : کشوری مثل جمهوری اسلامی ایران، با توجه به بافت فرهنگی آن که اساسش اسلام و تشیع است، با قدرت سخت قابل شکست نیست. 

 https://goo.gl/CBTqNC

خواب صهیونیسم و برنارد لوییس برای ایران :

تجزیه ایران با ترویج ملی گرایی ، نژادپرستی و کوروش پرستی :

 https://goo.gl/daJVnw 

نقشه تجزیه غرب آسیا توسط چه کسی طراحی شد ؟

 http://farsi.khamenei.ir/others-note?id=35398 

تلاش انگلیس و دیگر دشمنان برای تجزیه ایران و دیگر کشورهای منطقه / راه های مقابله با آن :

 http://farsi.khamenei.ir/speech-content?id=35367

برنارد لوئیس؛ از نظریه «برخورد تمدن‌ها» تا طراحی نقشه «تجزیه ایران» :

https://goo.gl/o14Hcr


 ###############


کانال حقیقت

https://telegram.me/haghighat1357

هخامنشیان (711) : کودکی و نوجوانی اسکندر کبیر (2)...
ما را در سایت هخامنشیان (711) : کودکی و نوجوانی اسکندر کبیر (2) دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : cbaastan0 بازدید : 225 تاريخ : جمعه 1 دی 1396 ساعت: 8:26